Nederlandse titulatuur

In aanspreken en op schrift & in protocol en netwerken

Author: Gilbert Monod de Froideville|Sophie den Beer Poortugael

Cover Nederlandse titulatuur

About this book

Wanneer schrijft u een e-mail en wanneer een brief en hoe gebruikt u de titulatuur in een e-mail? Hoe schrijft u een echtpaar op correctie wijze aan? Klopt het dat u ‘meneer’ tegen de koning zegt? En hoe om te gaan met de verkregen graden in het wetenschappelijk en hoger beroepsonderwijs?

Nederlandse titulatuur, in aanspreken en op schrift & in protocol en netwerken is een moderne gids met de correcte aanspreek- en aanschrijfvormen als onderdeel van het protocol in communicatie.

In een tijd waarin snelle manieren van contact en sociale media voorop staan, lijkt correcte titulatuur aan belang te verliezen. Persoonlijke presentatie, gedrag binnen een groep en weten hoe het hoort zijn echter een blijk van respect. Titulatuur is van onderscheidend belang binnen het bedrijfsleven en de wereld van de digitale communicatie.

Gilbert Monod de Froideville is als adviseur en docent verbonden aan het Protocolbureau in Den Haag. Tevens was hij gedurende vele jaren werkzaam aan het Hof als Ceremoniemeester van H.M. de Koningin en vervulde hij de functie van Consul-Generaal bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Sophie den Beer Poortugael werkte voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken en vervulde de functie van Chef de Bureau van de Hofmaarschalk van H.M de Koningin.

 

Format: Paperback

Pages: 224

ISBN Print: 9789087282653

ISBN ePUB: 9789400602670

ISBN ePDF: 9789400602663

Published: 27 September 2016

Language: Dutch

Keywords:

Category:

Price 22.90

Related products

Be the first to hear about the latest news and publications of LUP.

Subscribe to our newsletter >>

Be the first to hear about the latest news and publications of LUP.

Subscribe to our newsletter >>

X